Je kent het wel, zo vroeg mogelijk naar een pretpark vertrekken, zonder ontbijt, om toch de eerste aan de poort te zijn? Maar na een tijdje begint je maag toch te protesteren. Wel in Nigloland hebben ze daar een oplossing voor. Een ontbjtformule aanbieden!

In verschillende horecapunten in het park kan je voor een aanvaardbare prijs een koffie of chocomelk met koffiekoek verorberen.

Het eerste horecapunt die je tegenkomt ligt aan de lange inkomlaan van het park. Werkelijk elke bezoeker passeert NigloGrill. En op een lege maag langs een eettent passeren en de heerlijke geur van koffie en vers afgebakken koffiekoeken ruiken is bijna onweerstaanbaar.

Als ontbijt heb je de keuze uit een warme drank (koffie, espresso, thee of chocolademelk), een fruitsapje in een flesje (handig om mee te nemen in het park) en een koffiekoek (croissant of chocoladebroodje). De ingrediënten van deze formule doen allemaal lekker vers aan en zijn ook nog eens lekker. Een aanrader dus.

Tijdens het eten heb je uitzicht op het treinstation van het parktreintje, de inkomlaan en enkele attracties die je in de verte kan zien. Best aangenaam. Op een regenachtige dag is er de mogelijkheid om overdekt te zitten in een soort tentconstructie voorzien van terrasverwarmers.

Heb je dus zin om vroeg naar dit pretpark te vertrekken maar niet om zo vroeg te ontbijten dan is de ontbijtformule in dit park zeker iets voor jou!